Elektriker

VÅRA ELEKTRIKER SÄKRAR UPP DITT HEM

Vårt samhälle är beroende av elektricitet och det är bara att fundera över hur vi skulle klara oss utan detta i våra hem. Tänker man efter så drivs det mesta i ett hus av elektricitet och det är också därför det är viktigt att den är så säker som möjligt. För att installera vitvaror, spisar, elcentraler och elpannor så krävs det ofta en professionell elektriker som kan säkerställa att jobbet sker på bästa sätt.

eluttag

Rätt dragen el kan också hjälpa dig att få en lägre energiräkning och vi kommer gärna med tips om hur du ytterligare kan pressa denna räkning nedåt. Det finns roligare saker att göra för pengarna och dessutom är det bra även sett ur ett miljöperspektiv.

Vi måste börja tänka på miljön och vi har en uttalad policy om att ligga i framkant inom detta. Vi jobbar hårt med att våra anställda ska kunna bidra, komma med råd och tips om hur du får bättre och billigare energi i ditt hem. Du bestämmer – vi installerar.

Vi finns här för ditt eljobb

Vid vilka tillfällen behöver du egentligen en behörig elektriker? Här finns en liten tumregel som du kan följa och denna är att så fort starkström är inblandat så ska en professionell person utföra arbetet. Här kan det handla om nyinstallationer av uttag, fasta ledningar och strömbrytare. Även byten från ojordade till jordade uttag ska läggas in i beräkningen och utföras av en behörig elinstallatör.

Det viktiga är dock att man aldrig gör något man är tveksam på; sätt alltid din egen säkerhet först och utför inga elarbeten där starkström är inblandat. Det är alltid bättre att kontakta en professionell elektriker som verkligen har kompetensen för uppdraget. Vi har erfarenheten av alla sorters elarbeten och vi bistår dig gärna med både rådgivning och installationer.

Elarbeten i ditt hus innefattas numera även av Rot-avdraget och detta gör att våra tjänster är billigare än vad de tidigare var. Vi hjälper dig gärna att sköta om även detta och ser detta Rot-avdrag som en positiv sak som hjälper människor att nå sina drömmars hus.

Vill du ha golvvärme i köket, spotlights i hallen eller behöver du hjälp med installationen av din jacuzzi? Det är inga problem – med Rot-avdraget  och oss är du på god väg att skapa det boende du alltid drömt om och förtjänat. En annan fördel med att använda Rot-avdraget är att du som kund alltid får en garanti på att jobbet blir korrekt utfört och att en behörig person gjort jobbet.

Kontakta oss redan idag så ordnar vi med både pappersarbetet och med installationen.

Vi utvecklas och följer med i trenderna 

Vi är ett företag som har högt i tak och vi vill alltid att våra kunder ska känna sig välkomna att ställa vilka frågor de vill ha svar på. Gäller det något som rör ett arbete vi utfört så lyssnar vi alltid – vi tror nämligen att all sorts kritik tar oss framåt och gör att vi utvecklas. Feedback i alla former leder alltid till något bättre och vi blir aldrig nöjda.

Vi känner redan nu att vi är ett självklart val då det handlar om elektriker i Göteborg, men vi slår oss inte för bröstet för den sakens skull. Det finns alltid något att förbättra och framförallt – det finns alltid något nytt att lära sig inom elektricitet. Vidareutbildningar inom nya områden, förkovring inom äldre områden – vi är en nyfiken firma som aldrig står still. Samtliga våra anställda är utbildade och har rätt certifikat för att utföra alla sorters elarbeten men det är nyfikenheten och viljan att utvecklas som gör att de finner jobbet hos som stimulerande.

Vi vet att utvecklingen ständigt går framåt och därför är det viktigt att vi verkligen hänger med. Vi vill verkligen vara ett företag som är beredda och redo och vi upplever här att vi skiljer oss från våra konkurrenter som vi upplever står lite på hälarna då det gäller nya lösningar inom elarbeten.

Du som kund kan lita på att vi har den bästa lösningen och kompetensen att utföra det uppdrag du behöver hjälp med.

Elektricitet finns med i alla delar av det moderna samhället och elektriker har en viktig funktion att fylla!