Om oss

DITT FÖRSTAVAL I GÖTEBORG

Vi är ett företag med bred kompetens inom en rad olika områden. Vi har arbetat som elektriker i branschen en lång tid och har rutinen och kompetensen som krävs för alla typer av elarbeten. Vi vet att elektricitet kräver stor försiktighet och att det inte är något som gemene man bör hantera på en egen hand. Lämna alla elarbeten över till professionella och kunniga elektriker som vet hur man hanterar de olika typer av situationer som kan komma att uppstå i samband med elinstallationer.

Att anlita oss borgar för hög kvalitet, en stor trygghet och att allt sker på ett säkert sätt – oavsett vilken typ av uppdrag det gäller. Alla våra anställda är behöriga och certifierade och vi utför alla typer av installationer och dragning av elektricitet.

Effektivitet till konkurrenskraftiga priser

Vi jobbar alltid effektivt och till schyssta priser. Har du frågor gällande el-arbeten så är du välkommen att kontakta oss redan idag. Vi svarar så gott vi kan på allt och delar gärna med oss av vår kompetens. Vi ger dig gärna råd och tips på hur ditt elarbete ska kunna genomföras på absolut bästa och säkraste sätt.

Kontakta oss redan idag via mail, telefon eller genom att besöka vårt kontor. Dörren står alltid öppen och vi försöker att återkoppla till dig så fort vi bara kan om vi skulle vara ute på jobb.

Välkommen till din elektriker i Göteborg!

Berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi inom kort med en kostnadsfri offert.