Tjänster

VI HAR HELA PAKETET

Oavsett vilken typ av el-arbete du behöver hjälp med så kan vi genomföra det. Ta inga risker med elektricitet utan sätt alltid din säkerhet i första rummet. Vi har erfarenhet av allt som rör el och erbjuder våra tjänster inom jordning, felsökning av kablar och ledningar, utökning av befintliga el-centraler, installationer och reparationer av lysarmaturer och annan belysning med mera – kort sagt, det vi inte kan om elektricitet är inte värt att veta. Vi har behörigheten och kunskapen som gör att du kan lägga uppdraget tryggt i våra händer.

elinstallation

Vi har en uttalad policy om att alltid erbjuda våra kunder bra service och ett bra bemötande – oavsett vilket uppdrag det handlar om. Hos gäller full transparens och detta gör dialogen mellan oss och våra kunder extra viktigt. Det är ditt hus det handlar om och därför ska du också veta vad som pågår då vi genomför våra arbeten hos dig.

Trygga kunder är bra för verksamheten

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med oss – både gällande säkerheten, kvaliteten på jobbet och med kostnaden för det du behöver hjälp. Kontakta oss redan idag så kan vi se över hur vi på bästa sätt kan lösa ditt problem och till vilket pris.

Hos oss tillkommer inga kostnader som du inte får reda på innan. Öppna kort, effektiva jobb och ett bra bemötande är ledord som vi följer och jobbar hårt för att leva upp till.

Snabba och säkra elarbeten!